Ilyen még nem volt: magyar kriptovaluta a világ egyik legnagyobb tőzsdéjén!
Fotó: Hungarian Vizsla Inu

Ilyen még nem volt: magyar kriptovaluta a világ egyik legnagyobb tőzsdéjén!

Augusztus 23-án a Hungarian Vizsla Inu kriptovaluta hivatalosan is listázásra kerül a világ egyik legnagyobb kripto-tőzsdéjén, a Hotbit-en. A hírek hatására a Vizsla árfolyama kilőtt, amely néhány nap alatt 400 százalékos növekedést produkált.


A csapatunk számára nagy büszkeség, hogy a Vizsla Inu Token listázásra kerül a Hotbiten. Magyar kriptovalutát még sosem jegyeztek akkora nemzetközi tőzsdén, mint ez, így a munkánk elismerésének tekintjük a Hotbit szakértőinek megkeresését

- mondta Gülsen Péter, a token egyik alapítója.

Gülsen Péter izgatottsága nem alaptalan, ugyanis a Hotbit a maga több mint kétmillió kereskedőt számláló platformjával a világ egyik legnagyobb kripto-tőzsdéjének számít, ahol naponta átlagosan 400 millió dollár cserél gazdát.

Forrás: Hungarian Vizsla Inu

Itt még közel sincs vége

A Hungarian Vizsla Inu árfolyamának 400 százalékos emelkedése valószínűleg még csak a jéghegy csúcsa. A tőzsdei jelenlétből dinamikus árfolyam növekedésre lehet számítani a közeljövőben. A fejlesztők a jó hírek mellé néhány újítással is kedveskedtek a kereskedőknek. A befektetők egyebek között 10 százalékos tokenkamattal leköthetik a Vizsla Inu coin-t, illetve az azonnali kereskedés folyamata is leegyszerűsödött.

Bízunk benne, hogy hamarosan további nemzetközi kriptotőzsdék is listáznak majd minket. Ezek minél nagyobbak, annál nagyobb befolyással vannak az árfolyamra, így elsősorban a TOP3 tőzsde felé kacsintgatunk

- nyilatkozta Gülsen Péter.

A Hungarian Vizsla Inuról korábban mi is írtunk bővebben, cikkünket IDE KATTINTVA megtalálod. További információk a Vizsláról pedig ITT érhetők el.

Ne hagyd ki!