Egy kriptovaluta mind fölött! Íme, a JRR Token!

Egy kriptovaluta mind fölött! Íme, a JRR Token!

Borítékolható volt, hogy a popkulturális sikersztorik előbb-utóbb tiszteletüket teszik a kriptopiacon is. A digitális tőzsde legújabb üdvöskéje a Gyűrűk Ura zseniális megalkotójáról, J.R.R Tolkienről kapta a nevét.


„Az egyetlen token, amely mind fölött áll" szlogennel nemrégiben megjelent a piacon a J.R.R. Tolkien ihlette kriptovaluta. A JRR Token egyelőre a Binance Smartchain hálózatán érhető el, 19 billió tokenes teljes kínálattal és csábító, nagyjából egydolláros vételárral. A valuta honlapján az alkotók biztosították a leendő befektetőket, hogy a JRR Token teljesen hozzáférhető és transzparens lesz, illetve előnyös jutalmakkal várják a befektetőket és még jótékony ügyeket is támogatni fognak. Az egy dolláros kezdeti vételár mellett a fejlesztők további 300 millió tokent osztanak szét az első befektetők között ajándék gyanánt.

A hobbit, aki Szarumáni nézeteket vall?

A token már elnyerte Billy Boyd támogatását, aki a Gyűrűk Urában az egyik hobbit, Pippin szerepét öltötte magára.

A JRR Token-t azzal a céllal hozták létre, hogy egy stabil és fenntartható kriptovalutát adjanak a világnak, amelyet a kalandvágyó lelkek meg tudnak szerezni maguknak.

- mondta „Pippin" egy twitterre feltöltött videóban.

Megérkeztek a rajongók

Persze nem kellett sok idő, hogy a rajongók tudomást szerezzenek a kezdeményezésről. És az a helyzet, hogy sokaknál kiverte a biztosítékot kedvenc írójuk és munkássága digitalizálása. A legtöbb rajongó a valuta hivatalos közösségi média oldalán, a Twitteren támadta be a token alapítóit.

Volt, aki szerint pontosan azt csinálják, amit Szarumán is tenne, ha a Föld bolygón élne. Megint mások azzal védték a kezdeményezést, hogy Szarumán valójában egyesíteni akarta Középföldét, amelyet egy központi hatalommal irányított volna, a kriptovaluták lényege pedig pont a decentralizáltság, így teljesen hitelesen beleillik Aragornék nézeteibe. A valuta alkotói is az utóbbi eszmefuttatással védték be magukat.

Mindenesetre a fejlesztők elérték a céljukat. A JRR Token híre elerjedt, így valószínűsíthető, hogy néhány nap alatt rengeteg befektető fog bizalmat szavazni a tokennek. További információkat a valutáról, így a contract számáról és a vásárlás módjáról ezen az oldalon találtok.

Ne hagyd ki!